Sainte-Ode, land van smaken en producenten ...


Onze restaurants 

Domaine de Wachirock

Zin in een heerlijke, tongstrelende ervaring?
Zin in een verfrissend biertje of ambachtelijk ijs in een brasserie met uitzicht op een vijver en de Laval? Welkom op het domein van Wachirock!
 Wachirock 2 - 6680 Sainte-Ode - 061/68.81.31

Camping Tonny


Zet u aan het gezellige terras van Camping Tonny en geniet van lokaal bier en streekproducten.
Rue des Rainettes 1 - 6680 Tonny - 0487/94.21.30

Pêcherie des 3 Ponts

Het restaurant biedt voor ieder wat wils. Gezinnen en groepen kunnen hier kiezen uit een brede waaier aan speciale en lokale bieren, gerechten, barbecueschotels enz.
Rue des Trois Ponts 44 - 6680 Amberloup - 061/68.81.57

Produits locaux

L'Odacieuse is een biologisch, blond bier dat door brasserie Demanez de Magerotte in Sainte-Ode wordt gebrouwen. Het bier is licht en heeft een heel typische, verfrissende smaak. 

Het Cuvée de la Jonquille is een amberbier van 6,5°. Het bier werd speciaal ontwikkeld voor de toeristische dienst van Sainte-Ode en wordt gebrouwen door de Brasserie Saint-Monon in Ambly. Een rasecht streekproduct uit het Pays de Bastogne dus! 

Het Vatch'Hot is een ambachtelijk, blond bier dat de Brasserie MilleVertus brouwt voor het buurtcomité 'Les Grenouilles de la Place' in Lavacherie. 

Het pétillant ardennais is een cider met mirabellensiroop. Ideaal als aperitief of bij het dessert! 

De Salaisons de la Boucherie Ligot. De slagerij van Ligot is een waar familiebedrijf in Lavacherie. Laat u verrassen door hun worsten, Ardense ham en andere vleeswaren. 

La Ferme d'antan is een geiten- en paddenstoelenboerderij. Op de boerderij vindt u een winkel waar u streekproducten kunt kopen. 

De Brasserie Demanez is een microbrouwerij in Magerotte. De brouwerij biedt een brede waaier aan biologische bieren aan die volledig in Sainte-Ode worden geproduceerd. 

De Ferme du Gevray verkoopt een gevarieerde waaier aan broden en bloemsoorten die ze maken met hun eigen oogst. 

In de Ferme de la Pie noire vindt u een uitgebreid assortiment aan ijsjes en yoghurts met melk van de familieboerderij. 

De Ferme Keirse  

Deze familiale boerderij produceert sinds 1982 kazen met rauwe melk van hun eigen koeien. Ze produceren ook yoghurts, kaaswrongel en andere melkproducten. De boerderij van de familie Keirse is biologisch. 

Toeristische vereniging van Sainte-Ode

Rue de la Gare 5 - 6680 Sainte-Ode
061/32.88.01
[email protected]